vrijdag 3 juni 2016
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

A Day to Remember over album

Gisteren kondigde A Day to Remember zijn nieuwe album aan. Het schijfje gaat onder de naam “Bad Vibrations” en zal op 19 augustus worden uitgebracht. Nu vertelt de band iets meer over de nieuwe plaat.

Vocalist Jeremy McKinnon laat weten dat de band voor dit album een compleet andere aanpak had: “We hebben het schrijf-, opname en mixproces volledig anders gedaan met dit album. Het is één van de meeste unieke opname ervaringen die we ooit hebben gehad. We hebben een huisje gehuurd in de bergen, 30 minuten van de stad af. We schreven samen in één kamer, wat het tegenovergestelde is van de vorige drie albums. En werken samen met Bill [Stevenson, producer] was een geweldige ervaring. Hij was in het begin best hard, dus ik denk dat we onbewust onszelf hebben gepusht om het beste uit onszelf te halen om indruk op hem te maken. Het resultaat is dat we alles hebben gegeven voor dit album.

Hieronder kun je “Bad Vibrations” van A Day to Remember beluisteren. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe plaat? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist