donderdag 3 september 2020
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

[AD] Bring Me the Horizon released single “Obey” met Yungblud

Eén van de populairste bands die uit het Verenigd Koninkrijk is voortgekomen, de tweemaal Grammy-genomineerde band Bring Me the Horizon, heeft Yungblud laten aanhaken voor een nieuwe single: “Obey“. Op woensdag 2 september is deze single via RCA / Sony uitgebracht.

De track verteld het verhaal over hoe onderdrukking in onze samenleving zo genormaliseerd is, dat we het niet eens meer zien.

Bring Me the Horizon-frontman Oli Sykes voegt eraan toe: “We beschouwen onszelf als vrij, maar alleen omdat de kettingen onzichtbaar zijn en we worden gecontroleerd op manieren waar we niet eens aan willen denken. Ze vertellen ons hoe we moeten leven met een glimlach op hun gezicht, alsof dit niet raar is, ze vertellen ons over tragische gebeurtenissen alsof het niets is… Het is een rare wereld.

De video voor “Obey” is geschoten in Londen en werd gerergisseerd door Sykes zelf. De single volgt de onlangs uitgebrachte track “Parasite Eve” op, die tot nu toe meer dan 35 miljoen keer is gestreamd. Bring Me the Horizon gebruikte de lockdown als een tijd om zijn meest grensverleggende, krachtige muziek tot nu toe te creëren en te schrijven.

Bekijk en beluister hieronder Bring Me the Horizon‘s “Obey“, samen met Yungblud. Zet je de track liever in je eigen Spotify lijst? Dan klik je hier!

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives