zondag 20 maart 2016
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

After the Burial over overlijden Justin Lowe

Het was een heftige tijd voor After the Burial. Afgelopen zomer kwam het tragische nieuws naar buiten dat gitarist Justin Lowe was overleden. Net voordat hij overleed besloot de gitarist te stoppen met de band. After the Burial heeft in een recent interview met Rock Sound gesproken over deze periode.

De band besloot door te gaan met After the Burial na het verlies van Lowe. Frontman Anthony Notarmaso vertelt hierover het volgende: “Als we zouden stoppen, zou het zijn alsof hetgene wat Justin stopte, ons ook stopte. Het zou triest zijn geweest als we zouden stoppen. We hebben de tijd genomen om terug te kijken en het was geen makkelijke beslissing. We hadden allemaal een gebroken hart, maar we wilden niet stoppen, we konden het niet.” Notarmaso laat weten dat iedereen binnen de band ook heel veel steun aan elkaar heeft gehad deze tijd: “We zijn er voor elkaar. Wanneer ik iemand nodig had, dan was Dan [Carle] er voor mij. Wanneer Trent [Hafdahl] iemand nodig had, was ik er weer voor hem en zo ging dat bij iedereen.

In februari bracht de band een nieuw album uit, genaamd “Dig Deep“. Hieronder kun je luisteren naar “Collapse“. Wat vind jij van de beslissing van de band? Deel je mening met ons via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives