zondag 8 september 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Against Me! brengt debuutalbum opnieuw uit

Against Me! bracht zeventien jaar geleden zijn debuutalbum uit: “Against Me! is Reinventing Axl Rose“. Daarna volgden nog zes platen, waarvan de meest recente “Shape Shift With Me” uit 2016 is.

De band heeft nu laten weten zijn debuutplaat uit 2002 opnieuw uit te brengen. De re-issue van “Against Me! is Reinventing Axl Rose” bevat geen nieuwe tracks of andere spannende dingen, maar wordt wel uitgebracht in verschillende formats. Zo zijn er onder andere speciale gekleurde vinylplaten van gemaakt. Het album wordt gereleaset op vrijdag 27 september via Fat Wreck Chords.

MEER: Desondanks is het, vooral voor Against Me!-fans, bijzonder om de zangeres op zo een nieuwe manier te ontdekken.

Ga jij een re-issue van Against Me!‘s debuutalbum scoren? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar “333“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist