zondag 27 juli 2014
 

Geschreven door Kim Hageman.

 

Airbourne naar Nederland

Vandaag maakte TivoliVredenburg bekend dat de Australische band Airbourne op Nederlandse bodem zal komen spelen. Zaterdag 15 november zullen de mannen optreden in het Utrechtse TivoliVredenburg en voor 24 euro kun jij erbij zijn! Voor meer informatie kun je hier kijken. Ook zal deze avond vanzelfsprekend een voorprogramma bevatten. Op dit moment is die band nog niet bekend.

De goeie ouwe spijkerjackies-met-buttons-hardrock is al vele malen doodverklaard door de muziekpers, maar de Australische band Airbourne houdt het genre eigenhandig in leven. Leuk detail: net als die andere Australische hardrockband (AC/DC) heeft Airbourne twee broers in de band. Maar veel belangrijker is dat Airbourne zich ook muzikaal met hun legendarische landgenoten kan meten. De riffs zitten na één keer luisteren in je kop, elk nummer heeft een meeschreeuwrefrein en met de songtitels (‘Ready to Rock,’ ‘Armed and Dangerous’) zit het ook prima. Zoals ze zelf al zingen: Drink it up while it lasts!” is te lezen op de site van TivoliVredenburg.

Een jaar geleden bracht de band een lyric video uit voor het nummer “No One Fits.” Deze video kun jij hieronder bekijken.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist