woensdag 26 augustus 2020
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Alex Babinski uit PVRIS gezet

Aanstaande vrijdag released PVRIS zijn nieuwe plaat, “Use Me“, nadat de releasedatum twee keer eerder werd verzet. Nog vlak voor de release komt de band met een andere mededeling.

Gitarist en keyboardist Alex Babinski is uit de band gezet. “Vanaf vandaag is Alex niet langer verbonden met PVRIS,” meldt de band in een statement. Babinski wordt beschuldigd van betrokkenheid bij seksueel wangedrag.

We zijn op de hoogte gebracht van de beschuldigingen waarbij Alex Babinski betrokken is. Wij tolereren absoluut geen seksuele intimidatie, dwang en alle andere vormen van seksueel wangedrag – online en offline. Het is onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige ruimte binnen de PVRIS-gemeenschap en om slachtoffers en overlevenden te geloven en te steunen.“, laat PVRIS via social media weten.

De gitarist heeft ondertussen ook een statement online geplaatst: “Deze beschuldigingen tegen mij zijn 100% onjuist. Ik begrijp dat totdat er duidelijk bewijs is geleverd, ik deze beweringen niet anders kan bewijzen. Ik ben vastbesloten mijn onschuld te bewijzen en ben bezig juridische stappen te ondernemen om mijn naam zowel professioneel als persoonlijk te zuiveren.

 
 
Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist