maandag 20 mei 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Alex Gaskarth over nieuwe muziek All Time Low

In maart sprak All Time Low‘s frontman Alex Gaskarth al over een eventueel nieuw album. Langzaamaan lijkt een nieuwe plaat steeds meer werkelijkheid te worden.

Gaskarth heeft in een interview namelijk gezegd dat de kans groot is dat de band deze zomer zal gaan werken aan de opvolger van “Last Young Renegade“. Deze plaat verscheen in 2017. Momenteel heeft de frontman het naast All Time Low ook erg druk met zijn andere project: Simple Creatures, het duo dat hij vormt met blink-182‘s zanger Mark Hoppus. “Ik denk dat in de zomer, als blink druk is en we Simple Creatures even pauzeren, dat er dan een mooi tijdsvenster is voor ons vieren om samen te komen, in een kamer te gaan zitten en te kijken naar de demo’s die we nu hebben en deze uit te pluizen“, vertelt Gaskarth.

MEER: Hoewel er minder bh’s dan normaal gesproken bij een All Time Low show aan de microfoonstandaard hangen, lijkt het publiek zich wel te vermenigvuldigen in gezang en gegil.

Over hoe het album volgens hem zal gaan klinken zegt hij het volgende: “Weer gaan schrijven met z’n vieren en uit gaan zoeken hoe de nieuwe versie van All Time Low zal gaan klinken, is superspannend. We zitten nu in het staartje van ‘Last Young Renegade’, wat echt een mini-universum van een album was voor ons, en het lijkt me cool om daar uit te breken en terug te gaan naar wat All Time Low, All Time Low maakt en om te kijken wat dat betekent in 2019/2020.

Ben jij klaar voor nieuwe muziek van All Time Low? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Birthday“.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist