maandag 25 maart 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

All Time Low over nieuw album

In de zomer van 2018 bracht All Time Low al een aantal nieuwe tracks uit. Onder andere “Birthday” en “Everything is Fine” werden met de fans gedeeld. Het was vooralsnog niet duidelijk of deze nummers deel uitmaakten van een plaat.

Vandaag is er dan toch nieuws over een eventueel nieuw album. Frontman Alex Gaskarth heeft namelijk bevestigd dat er momenteel gewerkt wordt aan een opvolger van de in 2017 verschenen plaat “Last Young Renegade“. Gaskarth zei daarbij dat er sowieso in 2020 een album zal verschijnen. Verdere details zijn er echter nog niet: “We doen het rustig aan. Ik denk niet dat we iets zullen doen voordat het voelt alsof het klaar is en er echt een plaat ligt. We willen niks afdwingen, maar tegelijkertijd zijn we er altijd meer dan klaar voor.

MEER: De mannen gaan soepeltjes door hun setlist heen en spelen hun tracks zoals je van ze verwacht: goed zuiver en met een sterk vleugje humor.

Ben jij al helemaal klaar voor een nieuw album van All Time Low? Laat het ons weten via Facebook en Twitter! Hieronder kun je luisteren naar “Good Times“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist