dinsdag 10 mei 2016
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Apocalyptica naar Nederland

De Finse cellometal band Apocalyptica begon als coverband. De vier leden van de band bespeelden allemaal een cello en hadden in het begin nog geen zanger. Ondertussen hebben zich er een zanger en drummer aan de band gevoegd.

Deze Finnen komen in 2017 naar Nederland voor een show. Het is niet een standaard show, maar een 20-jarig jubileum show. Apocalyptica viert het twintigjarige bestaan van zijn debuutalbum, waar Metallica covers op te horen zijn. Op zaterdag 25 februari speelt Apocalyptica in TivoliVredenburg.”Om het 20-jarig bestaan van het album te vieren speelt Apocalyptica een set met nummers van hun debuutalbum. Om alvast op te warmen voor het concert verschijnt deze zomer ook een re-release van het album met drie bonustracks (‘Battery’, ‘Nothing Else Matters’ en ‘Seek & Destroy’). Verwacht een bijzondere avond in de Grote Zaal met veel virtuositeit op de cello en natuurlijk alle hits van Metallica!“, aldus TivoliVredenburg.

Tickets worden verkocht vanaf €23,00 exclusief servicekosten. Er zijn voor dit concert zitplaatsen. Meer informatie over het concert en de tickets kun je hier vinden. Ga jij kaartjes kopen voor Apocalyptica? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar Apocalyptica‘s versie van “Nothing Else Matters“.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist