dinsdag 17 oktober 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Arch Enemy releaset nieuwe videoclip

Vorige maand bracht Arch Enemy zijn gloednieuwe plaat uit: “Will To Power“. Vandaag heeft de band een nieuwe videoclip gedeeld.

De beelden zijn tijdens een optreden in Helsinki geschoten voor het nummer “The Race“, dat ook te horen is op “Will To Power“. De gitarist van Arch Enemy, Michael Amott, zei het volgende over de clip: “Dit was eigenlijk de laatste track die geschreven is voor het ‘Will To Power’ album. Terwijl we het hele album nog eens beluisterden, waren we het er over eens dat de plaat nog één nummer nodig had, dat meedogenloos en snel zou zijn in vergelijking met de composities die we al hadden. We stuurden Alissa de muziek en zij kwam met provocerende songteksten met een intense vocale schikking die perfect aansloot bij de muziek. … Geniet van ‘The Race’!

MEER: Hoe het nieuwe album van Arch Enemy klinkt? Beluister het hier!

Begin 2018 brengt Arch Enemy weer een bezoekje aan Nederland. Tickets voor de show in de Tilburgse 013 zijn verkrijgbaar vanaf €30,00 exclusief servicekosten. Meer informatie vind je hier.

Kijk hieronder naar de zojuist uitgebrachte clip van Arch Enemy. Deel je mening over de video met ons via Facebook en Twitter!

Laat een reactie achter:

Spotify playlist