zaterdag 12 januari 2019
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Architects en 14 anderen voor Jera On Air 2019

Zojuist is de show van Architects in AFAS Live tot een einde gekomen. Het promoteam van Jera On Air is hier aanwezig om te flyeren. Zo zijn er nu veel nieuwe namen aan de line-up toegevoegd.

Op de flyer sieren de volgende nieuwe namen: Architects, Beartooth, Municipal Waste, No Turning Back, CANDY, Chaser, Darko, Death By Stereo, Employed To Serve, Insanity Alert, Not On Tour, Polaris, Searching For Relief, Smoke Or Fire en This Means War!. De Britten van Architects, die eind 2018 het album “Holy Hell” uitgebracht hebben, zijn de headliner voor vrijdag 28 juni. De vernieuwde flyer vind je hieronder.

MEER: Meer lezen over Jera On Air 2019? Dat vind je hier.

Eerder waren onder andere al Sum 41, As It Is, FEVER 333, Heideroosjes, Whitechapel en State Champs bekendgemaakt. Het festival, dat plaatsvindt in Ysselsteijn, te Limburg, wordt gehouden op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019. Tickets zijn hier aan te schaffen.

Ben jij blij met de toevoeging van onder andere Architects? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Modern Misery“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist