donderdag 7 september 2017
 

Geschreven door Michelle Huizen.

 

Architects verwelkomt nieuwe gitarist

Iets minder dan een jaar geleden kondigde Architects aan dat Josh Middleton van metalband Sylosis als invalgitarist met hen mee zou touren. Vandaag is Middleton’s positie in de band veranderd.

Architects heeft Middleton vandaag verwelkomd als permanent gitarist van de band. “We willen graag aankondigen dat Josh Middleton nu officieel een voltijd lid is van Architects. Welkom, Josh!” schrijft de band op Facebook. Middleton zelf is ook blij met deze positie, schrijft hij op Instagram: “Ik wil graag de band en fans bedanken voor de acceptatie. Ik ben erg dankbaar dat ik in deze positie kan zijn.”

MEER: Onlangs bracht Architects zijn gloednieuwe single, genaamd “Doomsday“, uit

Fans van Sylosis hoeven zich geen zorgen te maken: Middleton blijft namelijk ook nog steeds bij deze band. “Zoals jullie misschien via Architects kanalen hebben gezien – Josh is nu een voltijd lid van de band. We willen de Sylosis fans laten weten dat dit niet het einde voor Sylosis betekent of dat Josh vertrekt. We hopen in 2018 een album uit te brengen.”

Luister hieronder naar de nieuwste single van Architects. Wat vind jij van deze toevoeging aan de band? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist