woensdag 12 september 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Architects voor grote headlineshow naar Nederland en België, kondigt album aan

Er werd al eventjes online geteased door Architects. Het was niet duidelijk waar het om ging; tot nu! Een nieuw album, nieuwe track en een heuse tournee.

Vrijdag 11 januari 2019 vind je de jongens van Architects in Lotto Arena, Antwerpen. Een dag later, zaterdag 12 januari, komt de metalcoreband naar AFAS Live, Amsterdam, voor een headlineshow met de Holy Hell tour. Dit is niet alles: het voorprogramma van deze avond is ook al bekendgemaakt: Beartooth en Polaris. “Aangevuld met de emotionele screams en grunts van zanger Sam Carter, weet Architects een harde sound neer te zetten die iedereen overdondert.“, weet organisator MOJO.

MEER: Onlangs teasede Architects al iets, wat je hier kunt vinden

Een kaartje voor de Belgische show vind je hier, maar tot op heden is de prijs nog onbekend. Voor de Nederlandse show klik je hier. Tickets kosten €42,90 inclusief overige kosten. De voorverkoop voor beide concerten start op vrijdag 14 september om 10:00 uur.

Met de aankondiging van deze shows is ook meteen de knoop doorgehakt: er komt een nieuw Architects-album. Het schijfje, dat de opvolger is van het uit 2016 komende album “All Our Gods Have Abandoned Us“, krijgt de naam “Holy Hell“. Op vrijdag 9 november 2018 wordt de langspeler uitgebracht via Epitaph Records. De tracklist is ook direct bekendgemaakt.

Tracklist “Holy Hell“:

01. “Death Is Not Defeat
02. “Hereafter
03. “Mortal After All
04. “Holy Hell
05. “Damnation
06. “Royal Beggars
07. “Modern Misery
08. “Dying To Heal
09. “The Seventh Circle
10. “Doomsday
11. “A Wasted Hymn

Het album kan direct besteld worden. Als je het schijfje wilt kopen, of een volledige bundel, kun je dat hier doen.

Daarnaast heeft Architects ook meteen een nieuw nummer van het album gedeeld, inclusief videoclip. Het gaat om het tweede nummer van het album: “Hereafter“.

Ben jij van plan om het album aan te schaffen én om naar één van de twee shows te gaan? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Kijk en luister hieronder naar “Hereafter“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist