woensdag 30 augustus 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Architects werkt aan nieuwe plaat

Vorige week werd bekend dat Architects begin 2018 terug zal komen naar Nederland en België. Vanavond is er nog een nieuwtje vrijgegeven over de band.

Architects is namelijk bezig met het maken van een nieuw album. Dat werd vanavond bekendgemaakt via de Facebookpagina van Rock Sound. In het twee minuten durende filmpje komen zanger Sam Carter en drummer Dan Searle aan het woord over de nieuwe plaat. Carter en Searle willen nog geen releasedatum vrijgeven, maar laten in het interview wel los dat er bijna te veel materiaal is voor een nieuw Architects album. Searle vertelt ook: “Er ligt nu veel druk op ons, de omstandigheden zijn uniek. Zeker na het verlies van Tom, nu moet het gewoon goed zijn. Er zijn hoge verwachtingen.” Als er meer details bekend worden gemaakt over het nieuwe album van Architects, lees je dat natuurlijk hier bij Smash Press!

MEER: Kaarten bestellen voor de show van Architects? Lees hier hoe, wat en waar!

Kijk hieronder naar het volledige filmpje van Carter en Searle. Ben jij enthousiast geworden van een nieuw album van Architects? Deel je mening met ons via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist