maandag 9 september 2019
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

As It Is naar Nederland en Belgie, Ben Langford-Biss verlaat band

Iets minder dan een jaar geleden gaf As It Is nog een headlineshow in Melkweg. Nu is het tijd voor een nieuwe clubtour door Europa.

Op maandag 4 november geeft As It Is een optreden in Baroeg te Rotterdam. Voor een ticket voor deze show betaal je €15,50 inclusief servicekosten via deze website. Op vrijdag 8 november spelen de heren een show in Kavka Oudaan te Antwerpen. Een kaartje kost €16,00 inclusief overige kosten en kun je hier aanschaffen. De voorverkoop start voor beide shows op woensdag 11 september om 10:00 uur. Het voorprogramma is momenteel nog niet bekendgemaakt.

MEER: Het is verfrissend dat As It Is op ‘The Great Depression’ moeilijke onderwerpen aan het licht brengt die veel andere bands binnen deze scene lijken te negeren.

Deze tour zal tevens de laatste zijn voor gitarist Ben Langford-Biss, dit heeft hij laten weten in een statement. “Ik heb de moeilijke beslissing gemaakt om As It Is te verlaten. […] Ik zal nog een laatste tour doen in november met de jongens in het type zalen waar we onze tanden inzetten en een goed vaarwel zullen geven. Een laatste week muziek maken met mijn beste vrienden.“, vertelt Langford-Biss in het statement.

Hieronder kun je luisteren naar “The Fire, The Dark” van As It Is. Ga jij tickets kopen deze show? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist