dinsdag 29 mei 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

As It Is, Trash Boat en meer naar Nederland en België

Eerder deze maand liet As It Is weten in augustus een nieuwe plaat uit te brengen: “The Great Depression“. Het eerst voorproefje werd al gegeven in de vorm van de single “The Wounded World“. Nu is ook bekendgemaakt wanneer je deze nieuwe tracks live kunt horen.

As It Is heeft vandaag zijn aankomende Europese tour aangekondigd: “We spelen een aantal van onze grootste Europese healineshow!“. De band staat op zondag 18 november in Trix, Antwerpen. Voor deze show betaal je €16,50 per ticket. De voorverkoop start aanstaande vrijdag, 1 juni, om 10:00 uur via deze link.

MEER: Check hier alles wat je moet weten over het aankomende album van As It Is

Op maandag 19 november is het tijd voor een show op Nederlandse bodem. De mannen reizen dan af naar de Amsterdamse Melkweg. Een kaartje kost €17,05 exclusief lidmaatschap. De voorverkoop start ook op vrijdag 1 juni om 10:00 uur, maar dan via deze website. As It Is neemt voor deze tour drie supportacts mee: Trash Boat, Holding Absence en Courage My Love.

Hieronder kun je luisteren naar “The Wounded World” van As It Is, “Shade” van Trash Boat, “Everything” van Holding Absence en “Need Someone” van Courage My Love. Ga jij voor een van deze shows tickets kopen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist