woensdag 2 mei 2018
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Attila met Eskimo Callboy naar Nederland

De laatste keer dat Attila in Nederland was, speelde de band in het voorprogramma van Hollywood Undead in Melkweg, Amsterdam. Zijn laatste headlineshow was in Patronaat in april 2017. De uit Atlanta komende band komt nu terug voor twee headlineshows.

Op donderdag 25 oktober staat Attila opnieuw in Dynamo, maar dit keer op de mainstage. De dag erna, vrijdag 26 oktober, staat de band in Melkweg in Upstairs. Het gaat hier om een co-headliner, want Eskimo Callboy zal deze avonden ook op de planken staan. “Een flinke ‘double bill’ vandaag op mainstage met Attila en onze oosterburen van Eskimo Callboy.“, aldus de organisatie van het optreden in Dynamo. Het is momenteel niet bekend of er nog een extra band bij zal komen. In de voorverkoop kost een kaartje in Dynamo €15,00 exclusief overige kosten en aan de deur kosten ze €17,50. Vanaf vrijdag 4 mei om 10:00 uur kun je hier tickets scoren. Voor een ticket in Melkweg klik je hier en betaal je €17,05 exclusief lidmaatschap.

MEER: Vorig jaar werd er nog een show stopgezet omdat er gevochten werd

Ben jij op donderdag 25 oktober in Dynamo te vinden of op vrijdag 26 oktober in Melkwge? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar “Blackout” van Attila en “MC Thunder” van Eskimo Callboy.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives