maandag 11 maart 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

August Burns Red naar Nederland en België

Afgelopen december stonden de mannen van August Burns Red nog in de Amsterdamse Melkweg. Blijkbaar hadden ze het naar hun zin, want de band komt dit jaar nog terug voor een unieke show.

In november en december tourt August Burns Red door Europa ter ere van het tienjarig bestaan van zijn album “Constellations“. Tijdens deze shows zal de band dit album integraal spelen voor zijn fans. August Burns Red staat op dinsdag 19 november in Trix, te Antwerpen. De tour wordt op zaterdag 7 december afgesloten in Amsterdam, wederom in Melkweg. Tickets gaan aanstaande vrijdag, 15 maart, in de voorverkoop. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Amerikaanse bands Erra en Currents. Hier vind je meer informatie over de show in Antwerpen. Voor details over het concert in Amsterdam klik je hier.

MEER: August Burns Red is die grote boze kerel in de moshpit, maar die je wel opraapt na een flinke beuk.

Krijg jij nostalgische gevoelens bij dit nieuws en zit je aanstaande vrijdag klaar om een kaartje te bemachtigen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je het album nog eens helemaal beluisteren.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist