donderdag 27 september 2018
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Avril Lavigne brengt video uit

Na een lange tijd van stilte bracht zangeres Avril Lavigne vorige week een nieuwe track uit: “Head Above Water“. Het nummer werd vergezeld door een lyric video, maar nu zijn er ook echte beelden geschoten.

Vandaag is namelijk de officiële video van “Head Above Water” online gezet. Via social media laat Avril Lavigne weten heel blij te zijn om de clip met haar fans te delen: “Het maakt mijn hart zo ontzettend vol dat ik vandaag, op mijn verjaardag, de video van ‘Head Above Water’ mag presenteren. Vanaf het moment dat ik het nummer begon te schrijven ben ik al aan het verzamelen en fantaseren geweest over hoe de video eruit moest komen te zien.” De zangeres bedankt vervolgens regisseur Elliot Lester en medeschrijvers Travis Clark en Stephan Moccio. Voor het opnemen van de vocalen kreeg Lavigne onder andere hulp van haar ex-man Chad Kroeger, de zanger van Nickelback: “Chad Kroeger en Chris Baseford, bedankt voor het opnemen van mijn zang. Jullie hebben zo goed samengewerkt. Jullie hebben  zo goed voor me gezorgd en me gesteund tijdens deze ervaring. Ik kan jullie niet genoeg bedanken.

MEER: Lees hier waarom wij blij zijn dat Avril Lavigne weer terug is

Bekijk de video voor “Head Above Water” hieronder. Wat vind jij van de beelden? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist