woensdag 3 juli 2013
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Avril Lavigne getrouwd frontman Nickelback

Het was al een hele tijd bekend dat Avril Lavigne een relatie had met de frontman van Nickelback, Chad Kroeger. Er gaan al enige tijd de geruchten dat deze twee zouden gaan trouwen. Gisteravond laat is dit dan eindelijk bevestigd. Sterker nog, op 1 juli gaven de rockchick en de zanger elkaar het ja-woord. Dit is gebeurd tijdens een romantische ceremonie in het zuiden van Frankrijk in het mooie kasteel Chateau de la Napoule. De twee tortelduifjes zijn nu nog maar één jaar een stelletje, maar dit hinderde hen niet.

Het trouwen van het stel is uiteraard ook gevierd. Dit vierden zij door drie dagen te feesten met 110 van hun beste vrienden en familie. “Ik wilde er zeker van zijn dat het een gave vakantie en ervaring voor het leven was voor onze gasten.” zegt de 28-jarige zangeres hierover.

Als je iedere dag díe ring om je vinger ziet, waar je iedere dag naar kijkt, en je mag die andere persoon jouw man of vrouw noemen is dat echt een heel speciaal gevoel.” liet de 38-jarige Kroeger weten. “Wij hopen voor altijd bij elkaar te blijven. En op een dag een familie te stichten. Ik kijk er echt naar uit om samen oud te worden met Chad.” vulde Avril aan.

Je kunt hieronder luisteren naar de laatste video die Avril Lavigne onlangs uitbracht. Het gaat hier om de video voor de track “Here’s To Never Growing Up“, die ondertussen al meer dan 24 miljoen views heeft.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist