zaterdag 10 mei 2014
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Bassist Escape the Fate verlaat weer de band

Max Green, de voormalige bassist van Escape the Fate, is al eens eerder uit de band gestapt. Na veel gedoe is hij terug gekomen bij de band om weer de plek als bassist in te nemen. Nu, ongeveer een half jaar later, blijkt dat Green hier niet tevreden genoeg mee is. Max heeft een statement gegeven en deze is hieronder te lezen.

Het komt met een zwaar gevoel dat ik moet aankondigen dat ik niet langer bij Escape the Fate zit. Dit is geen vluchtige beslissing geweest, het is iets waarmee ik vocht vanaf het moment dat ik terug bij de band kwam. De jongens zijn geweldig, zij zijn goed met wat zij doen, maar voor mij persoonlijk, de visie die ik had voor de band in het begin was heel erg anders als wat het was en ik weet dat tijden veranderen, maar ik blijf me ontevreden voelen aan het eind van de dag als ik ga slapen. Ik houd, HOUD van mijn fans, meer dan wat dan ook in de wereld en ik bedank hen dat zij mij terug lieten komen en ik stop niet met muziek, ik beloof dat jullie mij nog een keer gaan zien. Aan het eind van de dag moet ik doen wat het beste is voor mijn leven en mijn gevoel. Ik wil dat iedereen weet dat ik niet aan de drugs zit, het gaat goed met mij en ik ben positief over deze beslissing. … In de woorden van een echte Las Vegas inwoner…. you got to know when to hold em, and know when to fold em. Bedank, ik houd van jullie en zal jullie binnenkort zien.

Wat vind jij van Green’s statement? Begrijp jij volledig wat hij zegt, of had hij dit ongeveer een half jaar geleden al moeten weten? Laat het weten via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar een oud nummer van Escape the Fate “The Day I Left the Womb.”

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist