donderdag 16 augustus 2018
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Beartooth brengt track uit

Een maand geleden gaf Beartooth de eerste details van zijn aankomende album: “Disease“. Het schijfje verschijnt op vrijdag 28 september en bevat twaalf nieuwe tracks van de band.

Vandaag krijgen Beartooth fans een voorproefje op de plaat in de vorm van een nieuwe track. De band heeft namelijk de single “You Never Know” online geknald. Frontman Caleb Shomo zegt over het nummer: “‘You Never Know’ is een nummer dat ik heb geschreven samen met Drew Fulk – aka WZRD BLD. Het was het eerste nummer dat we samen schreven en dat deden we in 40 minuten. We gingen gewoon samen koffie drinken en spraken over dingen die ons bezig hielden in het leven en onze geestelijke gesteldheid en kwamen erachter dat we veel gemeen hadden. Het nummer rolde er gewoon uit. Het is een knaller, dus draai hem hard!“. Beartooth bracht eerder al de tracks “Disease” en “Bad Listener” uit, welke beide te horen zullen zijn op de nieuwe plaat.

MEER: Komende woensdag, 22 augustus, staat Beartooth in 013, Tilburg!

Beluister de nieuwe track van Beartooth hieronder. Ben jij al benieuwd naar de rest van de plaat? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist