donderdag 28 juli 2016
 

Geschreven door Lara Janssen.

 

Betraying the Martyrs releaset video, introduceert drummer

Op de laatste dag van 2015 kondigde Betraying the Martyrs aan een nieuw album uit te brengen. In de maanden daarna heeft de band verschillende voorproefjes gegeven voor deze plaat. Nu heeft Betraying the Martyrs een geheel nieuw nummer uitgebracht. Daarnaast introduceert de band een nieuwe drummer.

Het nummer dat Betraying the Martyrs online heeft geplaatst heet “The Great Disillusion“. Voor deze track heeft de band meteen een video gemaakt. In de clip speelt Betraying the Martyrs het nummer in een studio met allemaal lichten en spiegels. “The Great Disillusion” zal te vinden zijn op de aankomende plaat van de band. Dit schijfje, waarvan de naam nog niet bekend is, komt in september uit.

Daarnaast heeft Betraying the Martyrs zijn nieuwe drummer officieel aangekondigd. De band heeft Mark Mironov vervangen met Boris Le Gal. Mironov heeft de band verlaten omdat hij altijd problemen had met het aanvragen van Visa. Dit probleem ontstond omdat Mark Mironov oorspronkelijk afkomstig is uit Rusland. Boris Le Gal heeft onder andere gespeeld met Chimp Spanner.

Bekijk de video voor “The Great Disillusion” hieronder. Deel je mening over de clip via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist