maandag 3 juni 2013
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Bezoeker 013 overleden na show

Zojuist heeft het poppodium 013 bekend gemaakt dat één van hun bezoekers is overleden. De organisatie laat weten dat zij hier met grote verslagenheid kennis van hebben genomen. Hun medeleven gaat uit naar de familie, vrienden en bekenden en zij betreuren ten zeerste dat het gebeurde. Uiteraard gaat ook het medeleven van Smash Press uit naar de familie, vrienden, bekenden en nabestaanden. Hieronder is het bericht te lezen dat 013 op hun site plaatste.

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van een van onze bezoekers, nadat zij onwel was geworden zaterdagavond in 013. Ons medeleven gaat uit naar de familie, vrienden en bekenden en wij betreuren ten zeerste dat dit gebeurd is.

De bezoekster werd zaterdagavond in 013 onwel. Onze EHBO ploeg verleende direct eerste hulp en alarmeerde onmiddellijk de ambulancedienst. De oorzaak van het overlijden wordt op dit moment onderzocht door de politie.

Politiebericht 03-06-2013 
“Mogelijk dode door XTC
Naar aanleiding van het overlijden van een jonge vrouw in Tilburg afgelopen weekend is een strafrechtelijk onderzoek gestart onder leiding van het Openbaar Ministerie naar de oorzaak van haar dood. De vrouw bezocht zaterdagavond Poppodium 013 in Tilburg en werd daar onwel. Ze stierf zondag 2 juni in een ziekenhuis in Tilburg. Ook een andere bezoeker van 013 werd onwel. Beiden zouden mogelijk XTC-pillen hebben ingenomen. Er wordt momenteel (toxicologisch) onderzoek gedaan om na te gaan of de oorzaak in het gebruik van de pillen zit of dat er een andere oorzaak te benoemen is. Ook wordt onderzoek gedaan of er een verband is tussen beide gevallen. De herkomst van de pillen is onduidelijk.”.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist