zondag 25 augustus 2019
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Bezoeker Leeds Festival overleden

Dit weekend wordt in Engeland het Reading & Leeds Festival georganiseerd. Onder andere Foo Fighters, twenty one pilots en Frank Carter & the Rattlesnakes betreden dit weekend het podium.

De zaterdag van het festival kreeg echter een zwart randje. De politie heeft namelijk aan BBC laten weten dat een van de bezoekers is overleden. Het zou gaan om een 17-jarig meisje, die naar alle waarschijnlijk is overleden naar het innemen van verschillende soorten drugs.

Een woordvoerder van het Leeds Festival heeft zich ook uitgesproken over de gebeurtenis: “Om te zeggen dat we diep bedroefd zijn over deze tragische gebeurtenis is te licht uitgedrukt. De politie van West Yorkshire heeft actie ondernomen tegen degenen die mogelijk de drugs hebben geleverd en zullen het onderzoek verder doorzetten. Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om iedere bezoeker van Reading & Leeds Festival er aan te herinneren dat er geen veilige manier is om verboden drugs te gebruiken en dat er niet zoiets bestaat als veilige verboden drugs.

Wij wensen de betrokkenen van het incident en de nabestaanden veel sterkte toe.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist