vrijdag 21 maart 2014
 

Geschreven door Irene Theunissen.

 

Bleed from Within werkt aan nieuw materiaal en project

Bleed from Within heeft in een interview bevestigd dat hij aan nieuw materiaal aan het werken is. Vorig jaar heeft hij nog een album uitgebracht, die “Uprising” heette. De band heeft de volgende update geplaatst:

We hebben in onze oefenruimte opgesloten gezeten de afgelopen paar maanden en we zijn het schrijfproces begonnen voor album nummer 4. Dit is de eerste keer dat we een album schrijven met toegang tot onze eigen persoonlijke oefenruimte (BFW HQ) en we kunnen niet wachten om jullie te laten horen wat we allemaal bedenken.

We zijn ook aan het werk geweest aan een erg speciaal project, waarover we volgende week meer details zullen plaatsen. Nieuw materiaal is dichterbij dan je denkt.

Zodra Bleed from Within de details kan plaatsen, kun je ze uiteraard hier vinden, dus hou ons in de gaten! Om het wachten wat leuker te maken, hebben we hieronder “It Lives In Me,” van Bleed from Within geplaatst. Kan jij niet wachten tot er meer bekend is over de projecten? Vertel het ons via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist