vrijdag 19 mei 2017
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

blink-182 streamt deluxe album, Matt Skiba over album

blink-182 staat op 26 juni in Ahoy Rotterdam om zijn album “California” te promoten. Vandaag heeft de band de deluxe-editie van dit nieuwe schijfje uitgebracht.

Deze versie van de plaat bevat een groot aantal nieuwe tracks en is nu ook online te streamen. Gitarist en zanger Matt Skiba heeft in een recent interview onthult hoe het album “California” tot stand is gekomen: “Ik bracht een nummer mee de studio in, we werkten er aan of ik stuurde het naar Mark [Hoppus] en Travis [Barker] en de volgende dag gingen we er mee aan de slag en iedereen bracht zijn eigen ideeën. Dat deden we een paar maanden. De nummers waren goed. Het was tof, maar het klonk niet als Blink. De nummers gingen meer richting Alkaline Trio.

MEER: Lees hier alle details rondom het Nederlandse concert van blink-182

Ik begon te schrijven met een ander perspectief. We begonnen enkele maanden te jammen en het kreeg steeds meer vorm. Op dat moment was de muziek goed, maar niet geweldig en nog niet echt Blink. Op een gegeven moment dachten we: ‘Als we een nieuw blink-182 album gaan maken met een nieuwe gast en er echt voor gaan, moet het voor ons het beste blink-182 album worden tot nu toe.“, aldus Matt Skiba.

Hieronder kun je de deluxe-editie van “California” beluisteren. Vind jij dat het blink-182 is gelukt om het beste album tot nu toe te maken? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist