dinsdag 5 februari 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Brendon Urie roept fans op om hem niet te kussen

In juni 2018 bracht Panic! At the Disco zijn zesde album uit: “Pray For the Wicked“. Dit schijfje is de opvolger van “Death of a Bachelor” uit 2015 en over de gelijknamige single van deze plaat is nu een nieuwtje.

Als Panic! At the Disco deze track live speelt, heeft frontman Brendon Urie namelijk de gewoonte om door het publiek heen te lopen. Inmiddels hebben er meerdere voorvallen plaatsgevonden waarin fans het nodig vonden Urie hierbij te zoenen. Tourmanager Zack Hall heeft zich onlangs fel uitgelaten over deze gebeurtenissen: “Even zodat iedereen het weet. Ik ben het meer dan zat dat Brendon wordt gekust tijdens de ‘death walk’. Als ik het zie, word je eruit gezet. Einde verhaal.

  

MEER: Dit is niet de eerste keer dat Urie afstand moet nemen van zijn fans. In 2017 besloot hij te verhuizen omdat hij werd gestalkt.

Tijdens een Twitter livestream heeft de frontman zelf ook gereageerd op het bericht: “Ik wilde een knuffel geven en die meid gaf me een kus in mijn nek. En toen dacht ik van… jasses man, een kus in de nek is zo intiem ook, en dat is een extra ‘fuck you’ richting mij, snap je?“. Een kijker van de livestream heeft de uitspraak van Urie vervolgens gedeeld via Twitter.

  

Wat vind jij ervan dat dit nieuws op deze manier wordt gedeeld? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Death of a Bachelor“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist