donderdag 9 mei 2019
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Bring Me the Horizon brengt video uit

In januari bracht Bring Me the Horizon zijn meest recente studioalbum uit: “amo“. Voor de release van de plaat werd de eerste single, “mother tongue“, al gedeeld.

Deze track wordt vandaag nogmaals in het zonnetje gezet door de band. Bring Me the Horizon heeft “mother tongue” namelijk voorzien van een videoclip. Frontman Oliver Sykes zegt over de track het volgende: “Dit was één van de makkelijkere tracks om te schrijven, omdat hij positief is. Het gaat over toen ik mijn vrouw voor het eerst ontmoette en zij komt uit Brazilië. Ze sprak nog niet zo goed Engels. Het was wel beter dan mijn Portugees, maar vanaf het begin hadden we gelijk een hele sterke connectie en dat waren bizarre tijden. En dit nummer gaat over die ervaringen, die vastzitten in mijn hoofd. Dus dat was iets makkelijks om over te schrijven.

MEER: Het geheel blijft doorvloeien, tot de instrumenten een voor een verdwijnen. Kippenvel!

Bekijk de beelden voor “mother tongue” hieronder. Laat ons weten wat je van de video vindt via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist