dinsdag 14 november 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Bring Me the Horizon kondigt best of album aan

Eerder dit jaar lichtte Bring Me the Horizon een tipje van de sluier op over toekomstig materiaal. Vandaag gaat het echter niet over nieuw, maar reeds uitgebracht materiaal van de band.

Bring Me the Horizon brengt volgende week vrijdag, op 24 november, een best of album uit. De plaat bevat vijftien tracks van de band die zijn uitgebracht tussen 2004 en 2013. De titel van het album luidt dan ook: “Bring Me the Horizon 2004-2013”. De best of plaat wordt uitgebracht via Epitaph. Op 9 februari 2018 worden de tracks nogmaals gereleased, maar dan op vinyl. Pre-orderen kan reeds via deze link. Hieronder kun je de albumcover en de tracklist bekijken van “Bring Me the Horizon 2004-2013“.

MEER: Ik denk dat we nooit een volledig, saai popalbum maken. Het wordt ook geen super, super zwaar album.

Tracklist “Bring Me the Horizon 2004-2013“:

01. “Traitors Never Play Hang-man
02. “Pray For Plagues
03. “Diamonds Aren’t Forever
04. “The Sadness Will Never End
05. “Chelsea Smile
06. “The Comedown
07. “Blessed With a Curse
08. “It Never Ends
09. “Don’t Go
10. “Crucify Me
11. “Shadow Moses
12. “Go To Hell, For Heaven’s Sake
13. “Can You Feel My Heart
14. “Sleepwalking
15. “Antivist

Beluister hieronder “Shadow Moses” van Bring Me the Horizon. Ben jij enthousiast over het best of album van de band? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist