zaterdag 10 juni 2017
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Broadside brengt nummer uit

Volgende week verschijnt de opvolger van het debuutalbum van Broadside. Het nieuwe schijfje draagt de naam “Paradise“. De mannen komen vandaag opnieuw met een voorproefje.

Dit keer gaat het om de track “Laps Around a Picture Frame“. Voor dit nummer neemt gitarist Dorian Cooke een groot gedeelte van de zang voor zijn rekening. Cooke vertelt het volgende over “Laps Around a Picture Frame“: “We wilden vastleggen hoe twee totaal verschillende personen dezelfde mentale instorting hebben. We schreven de muziek, de tekst en het arrangement rondom een paniekaanval in een drukke omgeving. Zelfs de naam is een oefening voor een paniekaanval die ons is geleerd door een therapeut. Ik representeer in het nummer de persoon die hoger op de sociale ladder zit: populair en knap, maar van binnen continue in gevecht is.” “Laps Around a Picture Frame” zal net als de eerder verschenen nummers, “Paradise“, “Hidden Colors” en “Puzzle Pieces”, verschijnen op “Paradise“, dat op 16 juni uitkomt.

MEER: Broadise bracht onlangs een kleurrijke video uit voor “Hidden Colors

Hieronder kun je “Laps Around a Picture Frame” van Broadside beluisteren. Deel je mening over de track met ons via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist