woensdag 15 mei 2019
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Broadside brengt nummers uit

Het is alweer een tijdje geleden dat Broadside nieuwe muziek deelde. Met de release van het album “Paradise” kwamen de mannen wel al een keer naar Nederland. Nu lijkt er een nieuw tijdperk voor de band zijn aangebroken.

Broadside heeft namelijk twee gloednieuwe tracks met de wereld gedeeld: “King of Nothing” en “Empty“. “‘King of Nothing’ is een nummer over tot de beste willen horen. We hebben dit leven als muzikanten gekozen, maar het kan verdomd eenzaam zijn. We willen allemaal gehoord worden en spelen voor enorme massa’s terwijl we genoeg geld moeten verdienen zodat onze ouders zich geen zorgen hoeven te ,maken over onze toekomst. Ik ben zo trots op onze prestaties als band maar op sommige avonden, nadat de show is afgelopen en de mensen de zaal verlaten, wanneer je op de achterbank van een donkere busje zit, heb je het gevoel dat je niet genoeg doet en worden je dromen nachtmerries omdat je het nooit zult bereiken. Je kunt op de top van de wereld zijn en niets hebben.“, aldus frontman Ollie Baxxter.

MEER: Het podium is eigenlijk te klein voor de vijfkoppige band om echt los te gaan, maar Broadside weet toch zijn energie de zaal in te blazen.

Broadside tourt deze zomer met Set It Off door Amerika. Daarna duiken de heren de studio in om een nieuw album op te nemen. In het najaar zal de band een maand lang door Europa touren. In welke landen en steden er shows gespeeld zullen worden, is nog niet bekend.

Hieronder kun je de nieuwe tracks van Broadside beluisteren. Wat vind jij van de nummers? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist