vrijdag 17 juni 2016
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Bullet for My Valentine fans starten brand in pit

Het lijkt een nieuwe trend te zijn om brand te stichten in een pit. Eind vorig jaar gebeurde dit al tijdens een show van Obey the Brave, waardoor de band vervolgens een aantal shows annuleerden. Een aantal maanden later gingen twee fans van Take Offense nog een stapje verder. De heren stoken zichzelf in brand terwijl ze deelnamen aan de pit. Nu heeft er zich opnieuw een voorval voorgedaan.

Tijdens de show van Bullet for My Valentine in St. Petersburg, te Rusland, werd er vuur gesticht in de pit. Vervolgens besloten een aantal fans rondom het vuur te gaan moshen. Er verschenen verschillende foto’s en video’s van het voorval op social media. Bullet for My Valentine plaatste ook een foto met daarbij de tekst: “Een foto van St. Petersburg twee dagen geleden. We hoefden geen vuur mee te nemen voor deze show, aangezien het publiek dat al deed! Mental. (P.S. dit is erg gevaarlijk en hoe tof het er ook uit ziet, breng alsjeblieft geen fakkels mee naar een show aangezien het ook anders kan aflopen).” In november kwamen er nog 60 mensen om tijdens een brand in een concertzaal in Boekarest.

Зажгли ?????. #bfmv #bulletformyvalentine #A2

Een video die is geplaatst door Никита (@nash_1311) op

Wat vind jij van deze situatie? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder luistert naar “Hearts Burst Into Fire” van Bullet for My Valentine.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist