vrijdag 13 juli 2018
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Chelsea Grin brengt nieuwe plaat uit

Chelsea Grin heeft nog maar drie maanden een nieuwe vocalist of hij is al te horen op de gloednieuwe plaat. Het vijfde studioalbum van de deathcoreband is vandaag officieel uitgebracht.

Eternal Nightmare” is de naam van Chelsea Grin‘s nieuwste plaat met in totaal elf tracks. Het is het eerste album van de band zonder ex-frontman Alex Koehler en ex-gitarist Jacob Harmond. Dit maakt “Eternal Nightmare” de eerste plaat van Chelsea Grin zonder de aanwezigheid van een van de band zijn oprichters. Eerder werden al enkele tracks van het nieuwe album gereleased, namelijk “Dead Rose“, “See You Soon” en “Hostage“.

MEER: Hoewel ik geen lid meer ben van Chelsea Grin, kon ik er niet aan denken dat ik geen muziek meer zou maken of spelen.

Op zondag 23 september komt Chelsea Grin naar Dynamo te Eindhoven. Een week later, op zaterdag 29 september, is de deathcoreband live te zien in De Verlichte Geest, Roeselare. Er zijn nog tickets beschikbaar voor beide shows. Meer informatie over de Nederlandse show vind je hier, terwijl je voor de Belgische gig hier moet zijn.

Beluister hieronder “Eternal Nightmare” van Chelsea Grin. Kijk jij ernaar uit om de nieuwe nummers live uitgevoerd te zien? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist