vrijdag 30 maart 2018
 

Geschreven door Kelly van der Meulen.

 

Chelsea Grin geeft albumupdate

Eerder dit jaar leek het niet zo goed te gaan met Chelsea Grin. Nadat de band in januari nieuw materiaal had geteaset, werd in februari de geplande tour met Motionless In White afgezegd. Frontman Alex Koehler had gezondheidsproblemen en kon het niet aan om te touren. Het lijkt nu beter te gaan, want op social media werd goed nieuws aangekondigd.

Op Twitter laten de bandleden weten dat ze klaar zijn met het opnemen van hun nieuwe album. Ze geven aan dat het nieuwe album veel voor hen betekent, maar ook dat het hun zwaarste creatie tot nu toe is. De co-producers van het album zijn Joshua Travis, de gitarist van Emmure, en Drew Fulk, die ook al albums van bands als The Amity Affliction en Crown the Empire produceerde. Chelsea Grin laat ook weten genoten te hebben van de rustperiode die hij achter de rug heeft. Ze zijn ook erg enthousiast over de komende periode, met onder andere optredens op Vans Warped Tour.

MEER: Bekijk hier de volledige line-up van de allerlaatste Vans Warped Tour


Ben jij benieuwd naar het nieuwe materiaal van Chelsea Grin? Laat het ons weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar “Broken Bonds” van Chelsea Grin.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist