vrijdag 1 juni 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Chelsea Grin naar Nederland en België, brengt nummer en video uit

Chelsea Grin nam begin dit jaar afscheid van zanger Alex Koehler. Daarmee lijkt de band een nieuwe richting in te slaan. Later dit jaar staan de heren op het podium in Nederland en België met hun nieuwe vocalist, Tom Barber, om te laten zien hoe dit er live uit ziet.

Op zondag 23 september staat Chelsea Grin in Dynamo, Eindhoven. Voor een ticket betaal je €17,00 inclusief servicekosten. De voorverkoop start maandag 3 juni om 10:00 uur via deze link. Op zaterdag 29 september is de band te zien in De Verlichte Geest in Roeselare. Momenteel zijn er verder nog geen details bekend over deze show. De heren nemen deze tour maar liefst drie special guests mee: OceanoKublai Khan en Enterprise Earth.

MEER: Ex-frontman Alex Koehler brengt nummer uit met nieuw muzikaalproject

Bij de aankondigde van de Europese tour had Chelsea Grin ook nog een ander nieuwtje. De band heeft namelijk het nummer “Hostage” met bijbehorende clip online geplaatst. De track is terug te vinden op het aankomende album, “Eternal Nightmare“, dat op 13 juli verschijnt via Rise Records.

Hieronder kun je luisteren naar de nieuwe single “Hostage” en “Dead Rose” van Chelsea Grin, “Human Harvest” van Oceano, “The Hammer” van Kublai Khan en “Deflesh to Unveil” van Enterprise Earth. Ga jij tickets kopen voor een van deze shows? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist