maandag 2 januari 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Children of Bodom weer in de studio

Na het afscheid van gitarist Roope Latlava en de vervanging van hem door Daniel Freyberg is het een tijd stil geweest rondom Children of Bodom. Vandaag kunnen de fans opgelucht adem halen, als de band nieuws bekend heeft gemaakt over een nieuw album.

Jaska Raatikainen, drummer van Children of Bodom, heeft zich vandaag uitgelaten over de plannen van de band voor het komende jaar. Hij vertelt: “We gaan in de lente en de zomer van start met het schrijven van nieuwe nummers om in de herfst de studio in te duiken. Het nieuwe album zal ons tiende studio album worden, dus dat is best wel een mijlpaal.

MEER: Lees meer over de nieuwe gitarist van Children of Bodom

Tevens gaat de drummer in op zijn rugproblemen, die afgelopen jaar steeds erger zijn geworden. Jask Raatikainen vervolgt: “Afgelopen jaar werd overschaduwd door serieuze rugproblemen. Het frustreerde me enorm, maar het was tegelijkertijd ook beangstigend. Ik had pijnstillers nodig om te kunnen optreden en zelfs dan was ik niet in staat om ervan te genieten. De dagen zonder pijn en waarop ik gewoon kon drummen, waren uitzonderlijk. Het touren, het vliegen en het slaaptekort braken me gewoon letterlijk op. Ik bleef me maar afvragen of het dit nou echt waard was. Echter, ik geef niet zo snel op als het gaat om iets waar ik enorm van houd. Als we de studio uit zijn, zal ik tijd hebben om mijn rugproblemen op te lossen op de één of andere manier. Als er niks anders op zit, wordt het waarschijnlijk een operatie.

Beluister hieronder “Morrigan” van Children of Bodom en laat ons weten wat je verwachtingen zijn van het nieuwe album via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist