donderdag 25 mei 2017
 

Geschreven door Angela Papadogamvraki.

 

Chino Moreno over nieuw album Deftones

Nog niet zo lang geleden stonden de mannen van Deftones in een uitverkocht 013. Onlangs vertelde frontman Chino Moreno in een interview meer over de toekomst van Deftones en over de eventuele komst van een nieuwe plaat.

Deftones bracht zijn meest recente album, “Gore“, in april 2016 uit. In een interview vertelt Moreno dat de band weer snel bij elkaar gaat zitten voor het schrijven van nieuwe muziek. Moreno zegt hierover het volgende: “Wanneer we nieuwe muziek maken, praten we niet echt over ideeën voor nieuwe creaties. We gaan gewoon zitten en experimenteren. Zo houden we het leuk voor onszelf en blijven we enthousiast. 

MEER: Lees onze review over Deftones in 013

De muzikant praat ook over het gerucht dat er ging over Stephen Carpenter, de gitarist van Deftones, dat hij het niet eens was met het materiaal op “Gore“. Moreno: “Wij zouden nooit een album uitbrengen als we er zelf niet achter zouden staan. Stephan had in het begin moeite met wat voor muziek we maakten. Uiteindelijk kwam hij erin en hebben we de plaat uitgebracht en iedereen stond er 100% achter. Toen we terugkeken op het uitbrengen van dit album dachten we echt van ‘wow, we hebben deze plaat kunnen maken met vijf mannen met allemaal verschillende ideeën.” Er is verder nog niks bekend over een titel van het nieuwe album of een releasedatum.

Bekijk hieronder het volledige interview met Chino Moreno. Wat vind jij van zijn uitspraken? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist