Contact

OVER ONS:

Smash Press is hét online muziekmagazine van Nederland en Vlaanderen dat zich richt op de alternatieve muziekscene. Sinds 10 december 2012 heeft Smash Press een groot aantal muziekliefhebbende lezers aan zich weten te binden. Dagelijks verschijnt er het laatste nieuws, interviews, winacties, live- en albumreviews, concertfotografie en video’s online. In 2014 en 2015 brachten wij ter afsluiting van het jaar een fysiek magazine uit. Sinds 2014 zijn wij trotse partner van het festival Jera On Air, te Ysselsteyn.

Volg Smash Press op je favoriete social mediakanalen om altijd op de hoogte te blijven: Facebook, Instagram, YouTube, Spotify en Twitter.

Smash Press – Als muziek alleen niet genoeg is

ADVERTEREN:

Je wilt adverteren op het snelst groeiende online muziekmagazine? Dat begrijpen wij! Daarom bieden wij de mogelijkheid om je producten, evenementen of diensten te promoten via Smash Press.

Smash Press heeft ruim 18.000 volgers over diverse socialmediakanalen. Wij bieden verschillende adverteerpakketten aan. Graag kijken wij samen met je welk pakket het beste bij je past. Mail geheel vrijblijvend voor meer informatie naar nylo@smashpress.nl onder vermelding van ‘adverteren’.

CONTACT:

Algemeen: info@smashpress.nl

Persberichten, concert- en albumaankondigingen of verzoeken voor exclusieve premières uit de alternatieve muziekscene, kun je mailen naar info@smashpress.nl of naar één van onze redactieleden.

Oprichter/eigenaar: Nylo de Meijer – nylo@smashpress.nl
Mede-eigenaar: Kim Hageman – kim@smashpress.nl
PR en content manager: Stephanie van Gerven – stephanie@smashpress.nl
Redactie: Renske Berckmoes – renske@smashpress.nl
Redactie: Sanne Paaij – sanne@smashpress.nl

Review: review@smashpress.nl

Heeft jouw band een album of EP uitgebracht? Of heb je een product dat wij echt moeten testen? Dan kan je mailen naar review@smashpress.nl of naar één van onze recensenten.

Recensent (all-over): Lianne Brand – lianne@smashpress.nl
Recensent (all-over): Maurits Neelis – maurits@smashpress.nl
Recensent (all-over): Sanne Raatjes – sanne_raatjes@smashpress.nl
Recensent (poppunk): Michelle Huizen – michelle@smashpress.nl

BTW-nummer: NL002289272B07
Site design door Nylo de Meijer
Site ontwikkeld door Nomesoft