woensdag 28 juni 2017
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Corey Taylor over Chad Kroeger

Eerder deze maand haalde Nickelback‘s Chad Kroeger uit naar Corey Taylor en zijn bands Stone Sour en Slipknot. Ondertussen heeft Taylor al een reactie gegeven op de uitspraken van Kroeger. In een recent interview met KISW wordt Taylor opnieuw gevraagd naar de situatie met Kroeger.

Ik praat niet over dat lulhoofd. Waarom zou ik me druk maken over wat Chad Kroeger te zeggen heeft? Dit is hoe ik het bekijk. Chad Kroeger is voor rock, wat KFC is voor kip. Is dat fout? Het voelt niet alsof ik het fout heb. Ik eet het nog steeds, maar ik ga me er niet goed over voelen. Het smaakt hetzelfde.”, vertelt Corey Taylor aan KISW.

MEER: Dude, kruip in je bed met je Hello Kitty kussen en hou je bek.

Voor de uitspraken van Chad Kroeger kun je hier terecht. Deel jouw mening over de hele discussie tussen Taylor en Kroeger met ons via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar Slipknot‘s “The Devil In I“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist