donderdag 27 juli 2017
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Corey Taylor: “Leden Nickelback hebben zich verontschuldigd”

Het begon allemaal met een uithaal van Chad Kroeger, frontman van Nickelback, naar Corey Taylor, zanger van Slipknot en Stone Sour. Na een heen en weer van opmerkingen en beschuldigingen, is er nu opmerkelijk nieuws gedeeld over de vete tussen de twee heren.

De leden van Nickelback zouden namelijk volgens Taylor hun verontschuldigingen hebben aangeboden over de negatieve opmerkingen van frontman Kroeger. In een recent interview zei Taylor hierover het volgende: “Dat laat al zien met welk ego je te maken hebt. En ik heb dit vanaf dag één gezegd – het is niet de [rest van zijn] band. Omdat de [andere kerels in de] band dit meteen de rug toekeerden… Op het moment dat het verhaal bekend werd, heeft de band gebeld en zich verontschuldigd. Ze begonnen, zo van: ‘wij zijn het niet, dat beloven we, het is die kerel, wij niet…’ En ik ben al eerder met de band omgegaan, dus ik wist dat zij supercoole kerels zijn. Dus ik had zoiets van… Tja, ik ging ervanuit dat zij het niet waren. Dus ik wil niet dat mensen het de band aanrekenen, omdat deze kerels niks hebben gedaan. Het is Kapitein Ego van Planeet Klootzak.

MEER: Eerder zei Corey Taylor nog: “Ik praat niet over dat lulhoofd

Bekijk hieronder Stone Sour‘s “Fabuless” van de onlangs uitgebracht plaat “Hydrograd“. Denk jij dat er hierna nog een reactie komt van Chad Kroeger? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Laat een reactie achter:

Spotify playlist