vrijdag 26 mei 2017
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Corey Taylor over zelfmoordpoging en meer

Vorige week werd bekend dat Corey Taylor, de frontman van Slipknot en Stone Sour, te zien zou zijn in het Viceland programma The Therapist. De teaser die door Viceland online was geplaatst liet doorschemeren dat Taylor onder andere zou vertellen over een zelfmoordpoging die hij ooit ondernam.

De aflevering van The Therapist werd afgelopen maandag, 22 mei, uitgezonden en is inmiddels ook online te bekijken. Corey Taylor verteld over de zelfmoordpoging het volgende: “Ik heb eigenlijk maar één keer serieus geprobeerd zelfmoord te plegen. Ik nam een handvol pillen bij mijn oma thuis en ging gewoon op de grond liggen. De moeder van mijn ex-vriendin kwam uit het niets langs om te kijken of alles goed met me ging en vond me. Een uur later dronk ik ipecac en kotste ik in een emmer. De vriendin, wiens moeder me vond, had het net uitgemaakt. Er was iets aan haar waar ik enorm mee klikte, dus toen dat weg was, was een deel van mij ook weg. Ik voelde me zo leeg dat ik er depressief van werd. Dat was de enige keer dat ik echt dacht: ‘Dit kan ik niet aan’“.

MEER: Corey Taylor liep jarenlang rond met een gebroken nek

Naast het praten over de zelfmoordpoging sprak Taylor ook het feit dat hij als tienjarig kind seksueel is misbruikt. “Ik ben verkracht door iemand die in de buurt woonde. Ik heb het heel lang verzwegen, omdat hij dreigde om mij pijn te doen, en om mijn moeder pijn te doen. Waar wij toen woonden – we verhuisden veel dus ik moest altijd snel vriendjes maken. Er was toen maar één iemand om mee om te gaan, en dat was een zestienjarig jochie. Hij nodigde me uit bij hem thuis om muziek te maken en op een dag werd het ineens iets anders en ik heb het aan niemand verteld, omdat hij dreigde ons pijn te doen. Uiteindelijk heeft hij zijn eigen huis in de fik gezet. Ze zijn midden in de nacht gevlucht. Dat was heel bizar.

Je kunt de complete aflevering van The Therapist met Corey Taylor hieronder bekijken. Laat ons weten wat je van de beelden vindt via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist