dinsdag 8 augustus 2017
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

Daniel Shapiro verlaat The Word Alive

The Word Alive heeft een bewogen jaar achter de rug. Drummer Luke Holland verliet in november 2016 de band en werd in februari vervangen door Matt Horn. In maart bracht de band een nieuwe track uit en liet meteen weten aan zijn vijfde studioalbum te werken.

In de aanloop naar dit nieuwe schijfje hebben bassist Daniel Shapiro en The Word Alive besloten om niet met elkaar verder te gaan: “Op weg naar dit nieuwe hoofdstuk in onze carrière, hebben we op creatief gebied het besluit gemaakt om door te gaan als The Word Alive met Tony, Telle en Zack. In de aanloop naar het creëren van ons nieuwe album hebben Daniel en wij gezamenlijk besloten dat dit het beste was voor de band. Daniel is een enorm getalenteerde muzikant, die we zeven jaar lang onze broer mochten noemen. Dit zullen we blijven doen en we wensen hem al het geluk voor de toekomst.“, deelt de band op Facebook. Het complete statement van de band én Daniel zelf, kun je hieronder lezen.

MEER: Luister hier het complete album “Dark Matter” van The Word Alive

Wat vind jij van dit nieuws? Laat het ons weten via Facebook en Twitter, terwijl je hieronder luistert naar de nieuwste single “Misery“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist