maandag 5 november 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Data en eerste namen The Sound of Revolution 2019 bekend

Afgelopen weekend vond in het Eindhovense Klokgebouw de tweede editie van The Sound of Revolution plaats. De organisatie laat er geen gras over groeien en heeft direct informatie over de editie van 2019 bekendgemaakt.

The Sound of Revolution 2019 vindt plaats op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november in het Klokgebouw. De eerste namen zijn ook al een feit: Bouncing Souls, Youth of Today, No Turning Back, GBH en Outburst. Er zijn zowel dag- als combitickets verkrijgbaar voor deze editie vanaf €23,50. Tickets kunnen vanaf nu gekocht worden via deze website.

MEER: Een tour moet ook maar een naam krijgen en sommige bands gaan hier creatief mee om

De organisatie van het indoorfestival heeft ook nog een ander nieuwtje. Deze zomer zal namelijk ook de eerste outdooreditie van The Sound of Revolution worden georganiseerd. Deze vindt plaats in de buurt van het Klokgebouw. Meer informatie en de eerste namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Hieronder kun je luisteren naar “Kids and Heroes” van Bouncing Souls. Ben jij van plan tickets te kopen? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist