maandag 12 maart 2018
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

Dave Jakes verlaat Lonely the Brave

Het meest recente album van Lonely the Brave stamt alweer uit 2016: “Things Will Matter“. De opvolger laat waarschijnlijk nog wel even op zich wachten, want de band heeft afscheid genomen van frontman Dave Jakes.

Dit heeft Lonely the Brave vandaag in een verklaring bekendgemaakt. “Ik ben bang dat de problemen die ik heb gehad met touren en live spelen, het echt moeilijk maken rondom mijn mentale gezondheid.“, meldt Jakes.

MEER: Check hier de video voor de single “What If You Fail In

De overige leden van Lonely the Brave lieten weten dat ze het jammer vinden, maar respect hebben voor de keuze van de zanger. Er is zeker nog een toekomst voor de band: “Dit is niet het einde voor Lonely the Brave. Wij vier gaan gewoon door met een nieuwe vocalist en we zijn van plan zo snel mogelijk te zoeken naar iemand. Als de tijd is gekomen zullen we weer live spelen en we zullen in de tussentijd doorwerken aan nieuw materiaal.

Hieronder kun je luisteren naar “The Blue, the Green” van Lonely the Brave. Wat vind jij van het vertrek van de vocalist? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Laat een reactie achter:

Spotify playlist