woensdag 1 maart 2017
 

Geschreven door Sanne Paaij.

 

David Draiman over toekomstplannen Disturbed

Disturbed is op dit moment druk aan het touren. Op 18 februari stonden de heren nog met Avenged Sevenfold in de Amsterdamse Ziggo Dome. Wij waren bij deze show en schreven natuurlijk een review. Lees deze review hier.

Frontman David Draiman liet onlangs in een Duits interview weten dat Disturbed bezig is met het opnemen van een akoestische EP. Verder sprak de zanger over hoe de komende tijd eruit gaat zien voor de band: “Op dit moment is het plan om een tijdje vrij te nemen, om tijd door te brengen met onze families en wat persoonlijke zaken te regelen. We zijn bezig met een akoestische EP. Dat is iets wat we al jaren willen, maar nooit eerder de kans of de tijd voor hebben gehad. Dus daar zullen we aan werken tussen het uitbrengen van onze LP’s. In 2018 gaan we waarschijnlijk terug de studio in om het volgende album op te nemen, hopelijk kunnen we die eind 2018 uitbrengen en in 2019 weer op tournee.

MEER: Bekijk hier de live video die Disturbed uitbracht voor zijn hit “Down With the Sickness

Wat vind jij ervan dat Disturbed een akoestische EP wilt uitbrengen? Deel je mening met ons via Facebook en Twitter. Luister hieronder naar “The Sound of Silence“, de Simon & Garfunkel cover die Disturbed opnam.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist