donderdag 21 mei 2020
 

Geschreven door Stephanie van Gerven.

 

De 15 favorieten van… Tor Abyss

Het concept is simpel: elke vraag begint met ‘Wat is je favoriete…?’ Want antwoorden op vragen als favoriete slaappositie, superkracht en schoenmerk zijn natuurlijk van levensbelang. Deze keer onderging Lucifer Star Machine‘s frontman Tor Abyss ons vragenvuur.

Abyss noemt zichzelf een viezerik als het gaat om pizzatopping en vooral zijn snoepkeuze is alles behalve rock and roll te noemen. Benieuwd naar zijn antwoorden? Lees snel verder!

Wat is je favoriete…

01 – …eten?
Italiaans, maar ik ben niet kieskeurig. Ik eet zo goed als alles. Japans, Mexicaans, whatever. Probeer wel mijn vleesinname zo minimaal te houden.

02 – …fruit?
Dragon fruit.

03 – …vak op school?
Kunst en tekenen.

04 – …slaappositie?
Favoriete slaappositie? Wow, ik vraag me af wie hierin geïnteresseerd is. -lacht- Ik denk lepeltje-lepeltje met mijn vrouw.

05 – …schoenmerk?
Vans.

06 – …snoep?
IJs en Kinder Chocolade. Rock and Roll, fuck yeah. -lacht-

07 – …superkracht?
Vliegen.

08 – …nummer op dit moment?
‘Satan’s A Woman’ van Twin Temple

09 – …zaal om te spelen?
007 Strahov in Praag en Monkeys in Hamburg.

10 – …plaats op de wereld?
Thailand en Verenigde Staten zijn mijn favoriete vakantieplekken.

11 – …artiest toen je een tiener was?
KISS was de band waardoor ik muziek ging maken. Toen ik een tiener was verplaatste mijn interesse naar bands als Mötley Crüe, Wasp en toen Anthrax en Metallica en het echt hardere werk zoals Bolt Thrower, Entombed, Obituary en Morbid Angel. De eerste punkband die leuk vond was Bad Religion.

12 – …pizzatopping?
Geitenkaas en honing. Ik ben ook een van die viezeriken die pizza Hawai lekker vindt.

13 – …film?
Dat zijn er veel… Ik vind oude dingen echt tof, zoals Evil Dead, Re-Animator en Brain Dead. Ik hou ook van John Waters rotzooi zoals Pink Flamingos en Desperate Living. Meer recent heb ik genoten van Darren Aronowsky’s Mother!, Wounds Mandy en Bone Tomahawk. Plus ik ben ook iemand die geniet van Batman and Wolverine. -lacht-

14 – …serie?
The Boys en American Horror Story.

15 – …nummer om live te spelen?
Alle nieuwe tracks.

Benieuwd naar wat andere artiesten antwoordden op deze vragen? Check dan hier ons complete overzicht van de serie ‘De 15 favorieten van…’.

Laat een reactie achter:

Zoeken…
Nieuwste alternatives