woensdag 16 mei 2018
 

Geschreven door Renske Berckmoes.

 

Dee Snider deelt details nieuw album

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat heavymetalband Twisted Sister er de brui aan gaf. Zanger Dee Snider was nog niet klaar om muziek op te geven en ging verder met zijn solocarrière. Vandaag zijn meer details over zijn nieuwe album bekendgemaakt.

Het vierde soloalbum van Dee Snider, genaamd “For the Love of Metal“, wordt gereleased op vrijdag 27 juli. Nu heeft de ex-frontman van Twisted Sister ook de albumcover en de tracklist gedeeld. Op de nieuwe plaat zijn ook vele andere gastartiesten te horen: Howard Jones van Light the Torch, Mark Morton van Lamb of God, Alissa White-Gluz van Arch Enemy, Joel Grind en Nick Bellmore van Toxic Holocaust en Charlie Bellmore van Kingdom of Sorrow. “For the Love of Metal” is vervolgens geproduceerd door Hatebreed-vocalist: Jamey Jasta.

MEER: Dee Snider stond vorig jaar op de planken van Graspop Metal Meeting 2017 en wij waren erbij!

Tracklist “For the Love of Metal“:

01. “Lies Are a Business
02. “Tomorrow’s No Concern
03. “I Am the Hurricane
04. “American Made
05. “Roll Over You
06. “I’m Ready
07. “Running Mazes
08. “Mask
09. “Become the Storm
10. “The Hardest Way
11. “Dead Hearts (Love Thy Enemy)
12. “For the Love of Metal

Hieronder kun je luisteren naar wat Dee Snider zelf te zeggen heeft over zijn nieuwe plaat en de hit “So What” van zijn vorige album “We Are the Ones. Kijk jij uit naar de release van “For the Love of Metal“? Laat het ons weten via Facebook en Twitter!

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist