donderdag 29 september 2016
 

Geschreven door Nylo de Meijer.

 

Deftones kondigt eigen bier aan

Het is ondertussen niet meer een origineel concept: als band je eigen bier op de markt brengen. Onder andere Mötley Crüe, Motörhead, AC/DC, Sepultura, Iron Maiden, Pig Destroyer en onze eigen John Coffey deden dit eerder al. Desondanks is het iets heerlijks als je favoriete band zo iets maakt!

Het is nu de beurt aan Deftones om zijn eigen bier met de wereld te gaan delen. De band is een samenwerking aangegaan met Belching Beaver Brewery, te San Diego, om Phantom Bride IPA te brouwen. De ingrediënten voor het nieuwe biertje zijn allemaal door zanger Chino Moreno uitgekozen. “Super enthousiast om onze Phantom Bride IPA naar de schappen te zien gaan. Als een grote fijnproever van bier was het een privilege om samen te werken met Belching Beaver aan de smaakprofielen en uiteindelijk met een bier te komen dat ik direct als één van mijn favorieten kan rekenen. Goed spul!“, meldt Moreno. Hieronder is het biertje te bekijken.

phantom-bride-bier-deftones-sp

Het bier is alleen te verkrijgen via retailers in Washington, Oregon, Nevada, Hawaii en Californië. Phantom Bride IPA zal vanaf 3 oktober te verkrijgen zijn. Ben jij benieuwd naar de smaak van dit biertje? Laat het weten via Facebook en Twitter. Hieronder kun je luisteren naar Deftones‘ “Phantom Bride“.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist