vrijdag 7 april 2017
 

Geschreven door Angela Papadogamvraki.

 

Disturbed geeft EP update

Onlangs kwamen de mannen van Disturbed met het nieuws dat ze bezig zijn met een nieuwe akoestische EP. Dit is de vierde EP die de band zal uitbrengen. Vandaag komt Disturbed met nieuws over dit plaatje.

Vorige maand was Disturbed aanwezig bij een persconferentie in Moskou. David Draiman, frontman van de band, zei toen dit over de EP: “We zijn nog steeds bezig met de EP. We hebben niet echt een datum wanneer het af moet zijn. De band wil graag zo veel mogelijk tijd als hij nodig heeft om zo zelfverzekerd mogelijk deze plaat te releasen. En ja, er zal nieuw materiaal op de EP staan: zowel nieuwe akoestische tracks als bestaande tracks uitgebracht in een akoestische versie.

MEER: Lees hier onze review over Disturbed in de Ziggo Dome

Afgelopen maanden tourde Disturbed door Europa met Avenged Sevenfold. Inmiddels is deze tour voorbij en staan er geen shows meer op de planning. De band zal komende tijd dus hoogstwaarschijnlijk veel in de studio te vinden zijn.

Hieronder kun je de volledige persconferentie bekijken. Word jij al nieuwsgierig naar de nieuwe EP van Disturbed? Laat het ons weten via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht met je vrienden op WhatsApp:

Laat een reactie achter:


Spotify playlist